Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste / PlayUnion

EU:n GDPR tietosuojalain mukainen tietoturvaseloste 30.7.2020

1. Rekisterinpitäjä

PlayUnion
Juvolantie 161, 53850 Kuukanniemi
info@playunion.fi

2. Rekisterin nimi

PlayUnion-verkkokaupan asiakasrekisteri.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen ja sovittujen palvelujen tuottaminen sekä hallinnointi, markkinointi ja arkistointi. Tietoja voidaan käyttää myös toiminnan kehittämiseen ja tilastointiin.

Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

4. Rekisterin tietosisältö ja kuvaus rekisteröityjen ryhmästä

Asiakasrekisteri sisältää henkilötietoja PlayUnion-verkkokauppaan rekisteröityneistä asiakkaista sekä tilauksen tehneistä.

Rekisteri sisältää seuraavia henkilötietoja:

  • tilauslomakkeeseen syötetyt henkilötiedot: etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • mahdollisen yrityksen tai muun organisaation tiedot yhteisöasiakkailla
  • toimitustiedot (toimitustapa ja toimitusosoite)
  • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin sisältämät tiedot saadaan rekisteröidyiltä henkilöiltä itseltään rekisteröinnin tai tilauksenteon yhteydessä.

Tietoja voidaan saada henkilöiltä itseltään myös muiden kanavien kautta kuten sähköpostitse sekä yhteydenottolomakkeen ja asiakaspalvelun kautta.

6. Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Henkilötietoja luovutetaan tilaukseen liittyville logistiikka- ja maksupalvelukumppaneille verkkokaupan toiminnan mahdollistamiseksi.

7. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Reksiterinpitäjän tietokanta on suojattu asianmukaisilla teknisillä suojauksilla. Asiakasrekisteriin ja tietokantaan on pääsy vain verkkokaupan tilauksia hoitavilla henkilöillä, ja rekisteriin pääsy edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Asiakasrekisteriä käyttäviä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Verkkosivuillamme käytämme SSL-suojausta.

9. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet: oikeus tietojen tarkistukseen, tietojen oikaisuoikeus, oikeus peruuttaa suostumus sekä oikeus tietojensa poistoon.

Rekisteröidyn oikeuksia koskevat pyynnöt tulee osoittaa kohdassa 1 mainitulle rekisterinpitäjälle.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 30.7.2020 alkaen.

Verkkokauppa

PlayUnion
Noutovarasto
Juvolantie 161
54850 Kuukanniemi

info@playunion.fi
www.playunion.fi
2777019-5

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail, joka sisältää kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, maksukortit sekä laskulla ja osamaksulla maksamisen.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt PlayUnion yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelumme kanssa, ilmoita aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

PlayUnion
Noutovarasto
Juvolantie 161
54850 Kuukanniemi

info@playunion.fi
www.playunion.fi
2777019-5

Toimitustavat ja -kulut

Postipaketti 4,90 euroa, yli 60 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Kaikki tilaukset käsitellään omassa varastossamme ja lähetetään yhden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Keskimääräiset toimitusaikamme ovat 1-3 arkipäivää. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. 

Toimitusaika

Toimitusaikamme Suomeen ovat arviolta 1-3 arkipäivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.